יום חמישי, 12 בנובמבר 2015

סוכרת וחילבה למניעת הסוכרת

ד"ר קובי עזרא מספר אודות סוכרת וחילבה למניעת הסוכרת.

חלבה בעל שימושים רבים, שימוש לרבות שימושים רפאויים ושימושים קולינריים - חלבה היא מרכיב עיקרי של הקארי ומתכונים הודיים אחרים.

העלים נמכרים גם כירק (עלים טריים, נבטים, ו-microgreens), ואילו הזרעים משמשים גם שלמים ובצורת אבקה כתבלין.

מרכיב פופולרי לבישול, לחלבה מספר היתרונות בריאותיים, כגון: לאיזון סוכר הדם והשומנים בדם, והוא משמש ברפואה הסינית איורוודית המסורתית.



אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה