סוכרת וחילבה למניעת הסוכרת

ד"ר קובי עזרא מספר אודות סוכרת וחילבה למניעת הסוכרת.

חלבה בעל שימושים רבים, שימוש לרבות שימושים רפאויים ושימושים קולינריים - חלבה היא מרכיב עיקרי של הקארי ומתכונים הודיים אחרים.

העלים נמכרים גם כירק (עלים טריים, נבטים, ו-microgreens), ואילו הזרעים משמשים גם שלמים ובצורת אבקה כתבלין.

מרכיב פופולרי לבישול, לחלבה מספר היתרונות בריאותיים, כגון: לאיזון סוכר הדם והשומנים בדם, והוא משמש ברפואה הסינית איורוודית המסורתית.



תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

האם צריכת חלבון מי גבינה משפרת רמת הסוכר בדם, HbA1c ואינסולין? קובי עזרא

על סוכרת ומצבי לחץ סטרס ותזונה נכונה

סוכרת תמיכה רגשית